• banner-zoontjes-vastgoed

Ontwikkeling

Het initiëren van projecten, nieuwbouw maar ook zeker herbestemmen van locaties, behoren tot de ontwikkelingen die binnen het expertisegebied van Zoontjens Vastgoed vallen. Ontwikkeling in opdracht van de klant maar indien gewenst ook als risicodragende partner of als zelfstandige ontwikkelaar behoren tot de mogelijkheden.

Mocht u zelf een (grond-)positie willen ontwikkelen dan kunt u onze kennis en ervaring inzetten. Uiteraard geschiedt de samenwerking in goed onderling overleg, middels een contract, en op basis van wederzijds vertrouwen.

Advies

Advies

Adviseren in vastgoedvraagstukken, van individuele woning aan- en/of verkoop tot en met grootschalige gebiedsontwikkeling alle facetten zijn bekend. Graag komen we in contact en bespreken we de casus om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Lees verder>>

Advies

Beheer

Het beheren van vastgoed betekend aandacht, deze aandacht gaat uit naar verhuurder maar zeker ook de (potentiele) huurder. Door met partijen in contact te blijven zijn vraagstukken als puzzels op te lossen. Zo ontstaat ontzorgen van de verhuurder en ...

Lees verder>>

Advies

Ontwikkeling

Het initiëren van projecten, nieuwbouw maar ook zeker herbestemmen van locaties, behoren tot ontwikkelingen die bij Zoontjens Vastgoed passen. In opdracht van de klant maar indien gewenst ook als risicodragende partner of zelfstandig behoren tot de ...

Lees verder>>