Over ons

Het werkgebied van Zoontjens Vastgoed beslaat Noord-Brabant, met als kernwerkgebied de regiodriehoek Breda – ’s Hertogenbosch en Eindhoven waarvan Tilburg het dynamisch, kloppend hart is. Indien nodig is het mogelijk om binnen mijn netwerk van collega zelfstandigen extra capaciteit in te schakelen, uiteraard vertrouwelijk en met alle kennis van zaken.

Jos Zoontjens, oprichter van Zoontjens Vastgoed, geboren in 1979 en thans woonachtig in Riel (Noord-Brabant). Na het volgen van de opleiding Bouwkunde met Vastgoed als afstudeerrichting aan het ROC-MTS in Tilburg, heb ik de studie Management Economie en Recht met afstudeerrichting Vastgoed en Makelaardij afgerond aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Tijdens mijn studie bleek al snel dat mijn interesse uitging naar vastgoedadvies en vastgoedontwikkeling. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest als Ontwikkelingsmanager en Projectontwikkelaar voor grote nationale vastgoedontwikkelaars. Daarvoor zijn ook enkele projecten in het buitenland uitgevoerd. Tijdens deze werkzaamheden is mijn interesse uitgebreid naar vastgoedbeheer.

Zoontjens Vastgoed is ontstaan ten tijde van economische crisis. Tijdens deze periode is gebleken dat persoonlijke aandacht en gedrevenheid nog belangrijker zijn geworden in de vastgoedbranche. Met ruim 10 jaar werkervaring in de vastgoedbranche, van acquisities van grondposities en projecten tot en met de oplevering daarvan, heb ik een brede kennis, ervaring en netwerk opgebouwd.

Enkele projecten zijn:

  • Haalbaarheidsstudies op het gebied van vastgoedadvies en –beheer met betrekking tot leisure, zorg, wonen en bedrijfsmatige bestemming;
  • Acquisitie van vastgoedontwikkelingsprojecten;
  • Ontwikkeling en realisatie van woningbouwprojecten;
  • Ontwikkeling en realisatie van utiliteitsbouwprojecten;
  • Verkoop van vastgoed;
  • Beheer van onroerend goed.

Contact

Heeft u vragen over het dienstenpakket van Zoontjens Vastgoed of heeft u een klacht of een tip? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies

Advies

Adviseren in vastgoedvraagstukken, van individuele woning aan- en/of verkoop tot en met grootschalige gebiedsontwikkeling alle facetten zijn bekend. Graag komen we in contact en bespreken we de casus om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Lees verder>>

Advies

Beheer

Het beheren van vastgoed betekend aandacht, deze aandacht gaat uit naar verhuurder maar zeker ook de (potentiele) huurder. Door met partijen in contact te blijven zijn vraagstukken als puzzels op te lossen. Zo ontstaat ontzorgen van de verhuurder en ...

Lees verder>>

Advies

Ontwikkeling

Het initiëren van projecten, nieuwbouw maar ook zeker herbestemmen van locaties, behoren tot ontwikkelingen die bij Zoontjens Vastgoed passen. In opdracht van de klant maar indien gewenst ook als risicodragende partner of zelfstandig behoren tot de ...

Lees verder>>